Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ:ΣΑΡΠΕΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΓΡΑΚΙΑ!!!!


σΚΥλιΤΣΑ ΣΑΡΠΈΙ ΥΙΟΘΕΤΕΊ ΜΙΚΡΆ ΤΙΓΡΆΚΙΑ!


«Τι κάνουμε τώρα;», σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι στο ζωολογικό κήπο της πόλης Sochi στη Ρωσία, όταν μια τίγρης αρνήθηκε να φροντίσει τα νεογέννητα μωρά της, εγκαταλείποντάς τα ουσιαστικά λίγο μετά τη γέννησή τους.

Δύο πανέμορφα τιγράκια βρέθηκαν ξαφνικά μεταξύ ζωής και θανάτου και οι υπέυθυνοι του ζωολογικού κήπου έπρεπε να βρουν άμεσα μια λύση. Η λύση ήταν μία, αν και αρχικά φάνταζε κάπως… παρακινδυνευμένη.
perierga.gr - Σκυλίτσα υιοθετεί μικρά τιγράκια!
«Μια σκυλίτσα σαρπέι είχε γίνει πρόσφατα μητέρα δύο κουταβιών και ήταν η μόνη που θα μπορούσε να βοηθήσει τα νεογέννητα τιγράκια», λέει ένας εκ των εργαζομένων και συνεχίζει: «Τοποθετήσαμε τα μωρά κοντά στα κουτάβια και η σκυλίτσα ξεκίνησε αμέσως να τα φροντίζει σαν να ήταν δικά της».
perierga.gr - Σκυλίτσα υιοθετεί μικρά τιγράκια!
Στο θέμα «μητρότητα», λοιπόν, φαίνεται ότι οι διακρίσεις στα είδη και στις ράτσες… περισσεύου, και με το παραπάνω! Τα τιγράκια απολαμβάνουν πλέον την περιποίηση της θετής τους μητέρας αλλά και τα παιχνίδια με τα «αδέλφια» τους, μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και να μπορούν να ζήσουν μόνα τους στο ζωολογικό κήπο.
ΠΗΓΗ:pistepseto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου