Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!


Τα πιο τρομακτικά… δάση του κόσμου. Μάθε την ανατριχιαστική ιστορία τους!


Εκεί σίγουρα δεν θες να πας για πικνίκ!



Το δάσος Wychwood στην Αγγλία έχει γίνει γνωστό από τις ιστορίες των επισκεπτών που λένε, ότι αισθάνονται ότι κάποιο παράξενο χέρι τους έχει αγγίξει στους ώμους.


Aokigahara, Ιαπωνία. Λένε ότι το έδαφος στο δάσος διαπνέεται από ένα μαγνητικό πεδίο και ως εκ τούτου οι πυξίδες πάντα δείχνουν λάθος στοιχεία. Περίπου 500 άνθρωποι αυτοκτόνησαν μέσα στο δάσος και οι κάτοικοι των γειτονικών χωριών λένε ότι ακούνε φωνές νεκρών σχεδόν κάθε βράδυ.


Το Black Forest είναι το πιο γνωστό δάσος στη Γερμανία. Λένε ότι κατοικείται από μαύρους μάγους.


Wychwood, Αγγλία. Λένε ότι σε αυτό το δάσος μπορείς να δεις  ένα κάρο με μικρά παιδιά. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα παιδιά έχουν πεθάνει εδώ και πολύ καιρό.


Tramping Ground, Βόρεια Καρολίνα. Στο κέντρο του δάσους βρίσκετε ένας μυστικιστικός κύκλος, ο οποίος είναι πάντα άδειος – χωρίς φυτά και δέντρα.  Λένε ότι αυτό είναι το μέρος του διαβόλου.


Dow Hill, Ινδία. Σε αυτό το δάσος κατά τον 19ο αιώνα υπήρξε ένα σχολείο για αγόρια. Τώρα, σε αυτό το μέρος οι άνθρωποι φοβάται να πλησιάσουν! Οι δασολόγοι λένε ότι βλέπουν  το φάντασμα ενός αγοριού, χωρίς χέρια.


Hoia-Baciu Woods, Ρουμανία. Οι άνθρωποι πιστεύουν, ότι αυτό το δάσος είναι η πύλη στον κάτω κόσμο. Τι άλλο να πουν, αφού βρίσκεται στην Τρανσυλβανία - στο σπίτι των βρικολάκων!

travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου